Yhteistyössä

 

YTK Työelämä 

YTK Työelämä

YTK Työttömyyskassa on kaikkien alojen palkansaajien työttömyyskassa, joka vakuuttaa yli 520 000 palkansaajaa työttömyyden varalta. Jäsenmäärältään YTK on Suomen suurin työttömyyskassa. YTK Työelämä (ent. YTK-Yhdistys) on puolestaan kassajäsenten perustama yhdistys, jossa on yli 253 000 jäsentä. OpusLex tarjoaa YTK Työelämän jäsenille oikeudellista työsuhdeneuvontaa puhelimitse normaalin puhelinmaksun hinnalla ja jäsenille on ehtojen täyttyessä tarjolla myös laajempi Lakikaveri-palvelu asian juridiseen selvittämiseen.

 

UPM – Wikipedia

UPM Metsä

UPM on yksi Suomen suurimpia metsäteollisuusyhtiöitä. OpusLex tarjoaa yhteistyössä UPM Metsän kanssa metsänomistajille asiantuntijapalveluita metsätilan sukupolvenvaihdoksiin.

 

Suomen Homekoirayhdistys ry

Suomen Homekoirayhdistys

Valtakunnallisesti toimiva Suomen Homekoirayhdistys ry on maailman suurin homekoira-alan yhdistys. Sen jäsenet muodostavat yli 20 paikkakunnalla toimivan homekoira-alan ammattilaisten verkoston, joka vuosittain tekee asiantuntemuksella tuhansia homekoiratarkistuksia sen selvittämiseksi, onko juridisten ja taloudellisten vastuiden kannalta syytä selvittää rakennusten tai huoneistojen kuntoa tarkemmin rakennusalan asiantuntijan avulla. 

OpusLex ja Suomen Homekoirayhdistys ovat yhteistyössä, jotta perinnönjakoon tai kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvät riidat asiantuntevin ennakkotutkimuksin ja juridisesti oikein laadituin asiakirjoin voitaisiin jo ennakolta välttää. Jos taas kauppa on jo tehty ja kohteessa on todettavissa esimerkiksi homevaurio tai muu virhe,  pyrimme löytämään asiakkaamme oikeusturvan kannalta mahdollisimman hyvä ratkaisu asian hoidolle.